Tilbake som ustoppelig. (foto: psg, twitter)

To superstjerner ble forrige sommer hentet inn på Parc des Princes til den allerede ekstremt stjernespekkede troppen for å vinne Champions League. Lionel Messi som verdens beste angrepsspiller, Sergio Ramos som en av verdens tøffeste midtstoppere og CL-tittelgrossist. Historien viste at PSG i stedet kom lenger unna en Champions League-tittel, men nå er situasjonen en helt annen.

Mauricio Pochettino forlot Paris i sommer som en delvis slagen, men rik mann. Nå er det Christophe Galtier som skal bruke all sin fotballkløkt til å vinne de obligatoriske nasjonale titlene – og styre de ekstreme spillerressursene til et CL-trofé. For å lykkes med dette må den tidligere Lille-manageren ha de største stjernene i kampform, sultne og som integrerte deler av en lagmaskin. Etter å ha sett 4-0 seieren over Nantes i den franske Super Cupen på søndag, kan vi ikke annet enn si det ser lovende ut.

Se Ligue 1, La Liga, Serie A, Bundesliga og mye mer direkte på UnibetTV

Lionel Messi sto frem som lederen han har vært i flere tiår hos Barcelona, og startet scoringsshowet etter 22 minutter. Argentineren ble kåret til Man of The Match, og viser han for alvor han har etablert seg på franske gressmatter.

Tomålsscorer Neymar vil ikke være med på at Messi hadde en dårlig debutsesong med 5 scoringer og 14 assists på 25 Ligue 1-kamper og 5 scoringer på 7 Champions League-kamper.

På spørsmål etter super cup-kampen om Messi hadde en skuffende debutsesong, fyrer en offensiv Neymar.

-Jeg mener ikke det. Jeg mener folk snakker for mye. De vet ikke hva som skjer hver dag, hva som skjer på innsiden. Leo er Leo. Det endrer seg ikke, sier Neymar til Prime Video.

I overkjøringen av Nantes så vi hva Neymar mener med at Leo er Leo.

På lørdag skal Messi, Neymar og resten av PSG-gjengen opp i sesongens første Ligue 1-kamp:

Clemont – PSG, 6. august

Så kommer tøffe kamper på rekke og rad:

PSG – Montpellier, 13. august

Lille – PSG, 21. august

PSG – Monaco, 28. august

Da vi så energien PSG-spillerne hadde i 4-0 overkjøringen av Nantes, skjønner vi at alle spillerne er ekstremt sugne på å revansjere forrige sesong i Champions League og den franske cupen, samt sørge for back-to-back tittel i Ligue 1.

Med VM-sluttspill i Qatar bare få måneder unna, der Messis Argentina og Neymars Brasil er de største tittelkandidatene, vil PSG garantert ha superstjernene mentalt klar for hver eneste uke med kamp. Og ja, når tilogmed Sergio Ramos spilte nitti minutter, scoret (!) mot Nantes og varsler han er tilbake i toppform, da er det bare å tune seg inn på Ligue 1 de neste månedene.

Alt dette før vi i det hele tatt nevner Kylian Mbappé som går inn i sesongen godt forankret på Parc des Princes. Noe stort er definitivt på gang hos PSG.