Manchester United og Eric ten Hag nærmer seg Frenkie de Jong. (foto: united, twitter)

Jürgen Klopp jobber med å sette Darwin Nunez inn i Liverpool-systemet , Pep Guardiola har både Erling Haaland og Kalvin Phillips som skal settes i arbeid, Antonio Conte har seks forsterkninger som alle skal spille sin rolle i en massiv Spurs-forsterkning, Erik Ten Hag har bare tiden og veien til å lære opp United-spillerne i fotballen som har bragt Ajax så mye suksess. Og du, du skal starte jobben med å forutse hvilke spillere som skal bringe deg til topps i Fantasy Premier League.

Med ny Premier League-sesong på trappene betyr det at tusenvis av managere der hjemme i sofaen disponerer 100 millioner på å bygge opp sitt ultimate lag. Så samtidig med at du får med deg den intense spenningen når Premier League-klubbene møtes på gressmatter rundt på balløya, skal du få teste dine kunnskaper og teft som manager og konkurrere om heder og ære – og muligheten til gevinst.

Unibet Fantasy Premier League putter for tredje året på rad 500 000 kroner i den totale premiepotten. Bli med i Unibet Fantasy League og les mer om reglene her.

Uansett hvor mye tid og krefter du legger inn i jobben, vi ønsker deg lykke til!