Dries Mertens

Det var en svært syrlig Napoli president og eier Aurelio De Laurentiis som for noen dager siden, langt på overtid i forhandlinger om en forlengelse, som måtte innrømme at Dries Mertens er ferdig i klubben.

Den belgiske spissen har vært i Napoli siden 2013, noe som i seg selv er en bragd tatt i betraktning den svært eksentriske eieren Laurentiis. Kontrakten gikk ut i slutten av juni og frem til forrige uke skal det ha vært til dels intense forhandlinger som også inneholdt noen spesielle, med dog kreative forslag.

Vil heller fylle vakuumet etter Alexis Sanchez enn å bli filmstjerne i en romantisk komedie!

Aurelio De Laurentiis som er kjent for å lage romantiske filmer (det er slik han ble søkkrik) har i følge de som er nær på forhandlingene foreslått at Dres Mertens skal få en stor rolle i en romantisk komedie med utgangspunkt i tilværelsen som «omreisende» proff fotballspiller.

Les: Ingen tid å tape – gjør deg klar til ny sesong som manager

Ingenting nyttet og en litt furten klubbpresident måtte ta farvel.

Napoli-eieren opplyste forleden at de hadde tilbudt Mertens tre ulike kontrakter, men at han har avslått dem alle.

Det er foreløpig ikke kjent hvilken klubb Dries Mertens fortsetter i. Han har tidligere vært koblet til Lazio som sier de aldri har kommet med et tilbud. – Men det er ikke det som er mest spennende.

Dries Mertens venter på en telefon fra Inter Milan etter at tidligere Arsenal helt og Manchester United flopp Alexis Sanchez flopp har revet i stykker kontrakten. Repubblica.it, melder at 35-åringen håper at Nerazzurri vil gå for ham nå som det kan være plass til en spiller på hans profil i angrepet deres.

Les: Fredrik Midtsjø beundrer det gigantiske premieskapet til sin nye klubb

Inter Milan manager Simone Inzaghi benytter enhver anledning til å skryte av Dries Mertens, vi tviler på at den belgiske stjernen kommer til å vente spesielt lenge på en telefon.