Fredrik Midtsjø beundrer det svært imponerende premieskapet til Galatasaray

Rosenborg midtbanespiller Fredrik Midtsjø ble raskt av nederlandsk presse omtalt som, viking og kriger etter han meldte overgang til AZ Alkmaar i 2017. – Etter noen gode år går ferden videre til Tyrkia hvor han blir lagkamerat med Omar Elabdellaoui som kom til Galatasaray fra Olympiakos i 2020.

Det har gått rykter om at ting nærmet seg slutten i Nederland og at Tyrkia var et mulig neste stopp.

Les: Spansk media: En av Premier Leagues beste er enig med Barcelona

I helgen opplyste AZ Alkmaar på Twitter at nordmannen hadde fått tillatelse til å reise til Tyrkia for å ferdigstille en mulig overgang og i dag takker de sin kriger for innsatsen de siste fem årene.

«Takk for alt, kriger»

I Tyrkia blir han lagkamerat med Omar Elabdellaoui, som har spilt i klubben siden 2020 etter overgangen fra Olympiacos. Han har nylig begynt å spille regelemessig fotball etter en alvorlig øyeskade.

«Velkommen til den store Galatasaray-familien»

Galatasaray endte på 13.-plass i ligaen i fjor.

Midtsjø var også viktig for trener Kåre Ingebrigtsen da Rosenborg vant serien tre år på rad fra 2015 til 2017. Han har vunnet to cupgull med RBK. Midtbanespilleren har tidligere spilt for Ranheim og Sandnes Ulf.

Midtsjø har elleve landskamper for Norge siden debuten i 2016.

Den tyrkiske klubben opplyser at de betaler drøyt 34 millioner kroner for nordmannen, og at han har signert en treårskontrakt. Den tyrkiske ligaen starter til helgen der Galatasaray møter Antalyaspor på bortebane søndag.

Midtsjø kom til Nederland fra Rosenborg i 2017 og har siden vært en viktig brikke i klubben. 28-åringen fikk i alt 195 kamper for AZ Alkmaar.