Joooota! (foto: liverpool, twitter)

Det tok ikke mange spark på ballen før Liverpool-supporterne skjønte Klopp og gjengen hadde truffet blink. Overgangen fra Molineux til Anfield viste seg å være det mest naturlige steget i verden for den portugisiske vingen. På tirsdag kom bekreftelsen på at Jota ikke har andre planer enn Liverpool.

25-åringen har slitt med en hamstringskade han slo opp tidligere i sommer, men dette legger ingen demper på den viktige forlengelsen som ble signert denne uka. Jota vet selv godt hvilken posisjon han har opparbeidet seg i troppen til Klopp.

LES: Aaron Ramsey klar for ny klubb!

-Jeg er skikkelig stolt, det må jeg si. Siden jeg kom her for to år siden har jeg etablert meg som en viktig spiller for laget, og det var det jeg ønsket fra start, sier Jota til klubbens hjemmeside.

Da kan Liveprool-supporterne glede seg over at spilleren med 34 scoringer og 9 assists på 85 kamper er med videre i god tid fremover.

Vi gratulerer!

LES: Etter ellevill sommershopping er det ikke lenger plass for en av Barcelona «neste store»