Warren Zaïre-Emery er kaptein på det franske U21 landslaget og en fantastisk spiller

Det er bare å lære seg navnet Warren Zaïre-Emery med en eneste gang for den franske midtbanespilleren fra Montreuil er en stjerne i støpeskjeen.

17 åringen har startet i alle Paris Saint-Germain sine kamper denne sesongen og er sterkt ønsket på kort, mellomlang og lang sikt av manager Luis Enrique. Warren Zaïre-Emery har det som plommen i egget i Paris, men fremover kommer fristelsene til å komme tepp, blant annet fra den himmelblå delen av Manchester.

Les: Ousmane Dembele på blokka til både Arsenal og Tottenham

RMC-journalist Fabrice Hawkins skriver at Manchester City-manager Pep Guardiola er «en stor beundrer», og de regjerende Premier League og Champions League mestrene setter nå inn alle kluter for å sikre en overgang.

Manchester City kommer til å legge en stor sum på bordetr og ifølge Hawkins er de villge til å ofre Bernardo Silva som en del av en bytteavtale. – De vet Silva er svært ønsket på Parc des Princes.

Også Mauricio Pochettino, som faktisk ga Warren Zaïre-Emery sin debut bare 15 år gammel i sin tid som Paris Saint-Germain manager ønsker seg en overgang til Chelsea. – Den argentinske manageren ønsker å bygge opp laget bra «bunn» og vil ha unge spillere uten primadonnanykker.

Paris Saint-Germain jobber med et forslag til en utvidete avtale med Warren Zaïre-Emery, som for tiden er under kontrakt til 2025.

Les: Premier League giganter jakter Brentford-talent i konkurranse med Bayern München

Transfermarkt sover i timen og estimerer verdien av Warren Zaïre-Emery som har gått i gradene i klubben til bare 20 millioner euro. – Skal vi tippe, vil ikke Hawkins gå for under en milliard!.