Leo Skiri Østigård

Det har forundret Sporten.com sitt ekspertpanel at Napili manager Rudi Garcia har vært sparsom med å bruke den meget solide midtstopperen Leo Skiri Østigård. I sommer etter en sonderingsrunde prøvde 23 åringen å ta grep. – Rudi Garcia avslører nå at han ønsker seg videre.

Til tross for bare 11 kamper sist sesong har landslagssjef Ståle Solbakken valgt å benytte seg av Østigård samtidig som han har uttrykt bekymring om lite spilletid.

Vet han må spille fast for å fortsatt være med for Norge når EM i Tyskland blåses igang neste sommer.

Les: Manchester City setter til alle kluter for å sikre seg imponerende Paris Saint-Germain komet

På en pressekonferanse før dagens kamp mellom Bologna og Napoli, avslører Napoli-trener Rudi Garcia at Østigård nylig ba om å forlate den italienske storklubben.

– Han ønsket å dra for å spille mer, sier Garcia ifølge Corriere dello Sport.

Man skulle tro at det ble mer plass hos Napoli etter at Kim Min-jae forlot klubben til fordel for Bayern Munchen i sommer, men det er Juan Jesus og Amir Rrahmani som har fylt vakuumet i sesongstarten.

Det kan imidlertid åpne seg for mer spilletid fremover for Østigård, etter at Rrahmani måtte ut med skade i onsdagens Champions League-oppgjør mot Braga. Østigård ble byttet inn.

Rudi Garcia kommer med varmluft i retning av den norske forsvarsspilleren:

«Jeg ønsket å beholde han for enhver pris. Jeg er veldig glad jeg klarte å overbevise han. Han er en god forsvarsspiller, han er sterk på hodet – og han har en eksepsjonell mentalitet.»

Les: Ousmane Dembele på blokka til både Arsenal og Tottenham