Aaron Hickey

Startskuddet for det som vi ser nå for den 21 år gamle Brentford høyebacken Aaron Hickey kom tilbake i 2020 da Heart of Midlothian FC overraskende for alle solgte han til Bolognia for 1,7 millioner euro.

Det var en svært god match for Hickey som ikke bare ble solgt til Brentford i fjor sommer for nensten 10 gangeren, men også ble en sentral del av Skottland sitt meget suksessrike landslag. Skottland leder Gruppe A i EM-kvalifiseringen til neste års mesterskap i Tyskland med full pot. (15 poeng etter fem kamper)

Les: Martin Ødegaard klatrer på listen over de best betalte spillerne i Premier League

I vinter står Brentford overfor en viktig avgjørelse. – Skal de fylle klubbkassa eller forsøke å holde på Aaron Hickey litt til. Kluber som Arsenal, Manchester United, Liverpool og Bayern München står alle klare med det store sjekkheftet.

GOAL melder at manager Thomas Frank ikke interessert i å sende bort Hickey, som har vært viktig for den danske manageren. – Men det er ikke sikkert klubben klarer å så imot hvis budene blir store nok. Transfermarkt mener at verdien til Aaron Hickey, som har spilt 32 kamper for London-laget og som har avtale frem til 2026 er 25 millioner euro.

Les: Luton Town fikk sitt første Premier League poeng: «Vi fortjente mer»