Har skjønt det ikke er blir enkelt uten Ivan Toney på banen. (foto: brentford, twitter)

David Raya endte på utleie til Arsenal. Ivan Toney er sterkt ønsket av flere av de største Premier League-klubbene. Thomas Frank og Brentford har de siste årene sørget for at The Bees utvikler spillere som både gir sportslige resultater og økonomiske på overgangsmarkedet. Nå er Manchester United, Liverpool og Arsenal igjen på døra hos Brentford.

202O var det stor interesse for Hearts-spilleren Aaron Hickey fra Serie A, engelske klubber og Bundesliga. Hickey valgte Bologna og fikk solide 47 Serie A-kamper med 5 scoringer. 21-åringen ble hentet av Brenford forrige sommer og har siden etablert seg i førsteelleveren på høyrebacken.

LES: Verdens største selvutnevnte fotballorakel garanterer at Ten Hag beholder jobben

Etter 32-kamper i den røde og sorte drakta er den skotske landslagsspilleren inne på ønskelista til flere av gigantene. Ifølge Goal har trioen Arsenal, Manchester United og Liverpool (pluss Bayern München) styrt seg inn mot høyrebacken som får skottene til å minne om Andy Robertson i spillestil.

Ifølge Goal er Thomas Frank lite lysten på å miste 21-åringen som har vært fast med fra start i samtlige kamper denne sesongen, men det skal hardt holde når tre av de største Premier League-klubbene presser på.

LES OGSÅ: Martin Ødegaard klatrer på listen over de best betalte spillerne i Premier League