Evans sin kveld. (foto: united, twitter)

Jonny Evans var så smått avskrevet da han som 35-åring gikk inn i sommeren som free agent. Så kom telefonen fra Manchester United som trengte en midstopper til på treningsfeltet og i preseason. Den tidligere Man United-spilleren imponerte Ten Hag så mye at han fikk tilbud om å bli med inn i Premier League-sesongen. På fredag var det en stor dag for United-supporterne, for Evans den «beste kvelden i livet».

Endelig ble det en seier for de røde djevlene. Jonny Evans hadde så langt fått seks minutter mot Arsenal, mot Burnley var 35-åringen med fra start. Dette ble den nordirske spillerens 200. kamp, Evans feiret det med assist for Bruno Fernandes og must-win seier til klubben han jobbet seg opp fra akademiet for nesten tjue år siden.

LES: Da har det snudd!

-Jeg elsket hvert minutt. Jeg hadde bare den følelsen før kampen. Jeg kunne ikke vente, jeg var så spent… Dette var min kamp nummer 200 for Manchester United, jeg hadde aldri trodd jeg ville få så mange. Det var den beste kvelden i livet mitt, sier Evans til TNT Sports.

LES OGSÅ: Premier League giganter jakter Brentford-talent i konkurranse med Bayern München

J