Sånn behandler du ikke en kompis.(foto: inter, twitter)

I 2020/21-sesongen herjet Romelu Lukaku i Inter Milan-drakta som en av de største goalgetterne i de største europeiske ligaene. En av de store suksessfaktorene på topp hos Conte som sikret Serie A-tittelen for første gang siden 2010. Alt var idyll for den belgiske kjempen, så valgte han den sportslig katastrofale returen til Stamford Bridge i 2021.

Du kjenner historien, Lukaku og Thomas Tuchel fant aldri ut av det med hverandre. Fra å være en av toppscorerne i Europa hos Inter, ble det en lunken sesong med 15 scoringer på 44 kamper i Chelsea-drakta. Så bar det på retur til Inter på utleie i sommer, men heller ikke her har Lukaku funnet tilbake til pangformen han hadde forrige runde på San Siro.

LES: Må gjøre grep som gir Haaland «ti ekstra scoringer»

Belgieren trengte riktignok bare syv minutter på banen mot Viktoria Plzen for å score sesongens første Champions League-mål, men med 256 minutter fordelt på 5 kamper, har ikke 29-åringen vært spesielt til nytte for trener Inzaghi. Tre Serie A-kamper gikk det før Lukaku ble rammet av lårskade, tilbake forrige uke var det syv minutter på banen i Champions League, mot Sampdoria i helgen ble det 22 minutter.

Ifølge Tuttomercato er Lukaku igjen ute med muskelskade etter smell på trening. Det ble gjennomført undersøkelser på mandag som viste en irritasjon i venstre baklår, melder det italienske mediet.

LES OGSÅ: Oppdaget Neymar – nå har speideren blinket ut neste store ving for Arsenal

Dette betyr at Inter trolig ikke kan bruke Lukaku mot Juventus i helgen. Antonio Conte fikk Lukaku i toppform etter å ha tapt seg den siste sesongen hos United, Tuchel og gjengen satte Lukaku tilbake, nå kommer skadene. Vi ønsker Lukaku speedy recovery, Inter trenger den belgiske kjempen tilbake for å nærme seg titlene.