Paul Pogba var tilbake på treningsfeltet med sine kamerater for en uke siden

Det har blitt nøyaktig null minutter på banen for den gamle dame siden han dro far Manchester United i sommer. Sjefene på Old Trafford kan prise seg lykkelig han takket nei til en ukelønn på over fem millioner kroner for å forlenge oppholdet.

Etter ankomsten til Juventus ble Paul Pogba som har vært en plage for alle managere i Manchester United de siste årene skadet på en av de første treningene i sort og hvitt.

Les: Chelsea-mål stormer ut av Bayern München trening

I begynnelsen av september kom beskjeden om at han måtte operere og at VM var i fare, nå bekrefter hans nye agent Rafaela Pimenta at han kommer til å holde seg hjemme. «Etter helgens undersøkelser er det veldig smertefullt å kunngjøre at Paul Pogba fortsatt trenger å bli bedre. Som følge av dette kan han ikke være med Juventus før VM og heller ikke Frankrike i mesterskapet»

Det var i en treningskamp mot mexicanske Chivas at det gikk galt for den skadeplagede franskmannen. Undersøkelser i etterkant viste at Pogba hadde en avrevet menisk.

Han forlot sesongoppkjøringen med Juventus i USA for ytterligere undersøkelser hos en spesialist i Italia. Konklusjonen ble at han måtte opereres.

Paul Pogba som virkelig ikke har levert i Premier League var faktisk en av Frankrikes beste spillere da de ble verdensmestre i 2018.

SISTE: Real Madrid ute etter Premier League-stjerne

VM arrangeres fra 20. november til 18. desember, Frankrike er i Gruppe D sammen med Danmark, Tunisia og Australia