Benjamin Pavard koser seg på landslagssamling

Det koker tydeligvis litt i hodet til den franske høyrebacken Benjamin Pavard om dagen. – Starten på sesongen har ikke vært den beste, Pavard konkurrerer med Noussair Mazraoui om høyrebackplassen i Bayern München og ofte havnet på den tapende siden.

Ønsket å være i en startellever har fått 26 åringen til å tenke over en exit, i sommer var Manchester United på ballen, men det materialiserte seg aldri til noe. Chelsea var før de sparket Thomas Tuchel i begynnelsen av september moderat interessert, men nå som Graham Potter har overtatt managerstolen har Benjamin Pavard blitt et sentralt mål for Chelsea.

SISTE: Real Madrid ute etter Premier League-stjerne

I et klipp lagt ut av Sky Sports journalisten Florian Plettenberg, blir Pavard sett gå bort fra treningen, og han var den første som gikk, noe som tyder på at han ikke var fornøyd med noe.

Dette kommer bare dager etter at han forlot Allianz Arena tidlig etter å ha blitt droppet for Mazraoui i helgens kamp mot Mainz på lørdag. Plettenberg la til at Pavard gjorde en «frustrerende prestasjon» på trening og ikke tok øyekontakt med Bayern-trenerne på vei ut da han så irritert ut.

Pavard har kontrakt med Bayern München til sommeren 2024, det har ikke vært snakk om en forlengelse, noe som tyder på at han kan forlate klubben snart.

SISTE: Hazard på vei tilbake til Premier League

Han kom til Bayern München i 2019 og var førstevalg som høyreback helt til Mazraoui ble hentet fra Ajax i sommer. Pavard har gått glipp av tre av de fem siste kampene.

Han startet sesongen i Nagelsmanns planer som førstevalg, men hans prestasjoner førte til at han ble droppet. Manchester United er fortsatt interessert, men det er Chelsea som har føttene lengst frem i skoen.