Jude Bellingham

Liverpool har nå fått styrket sjansene og anses som favoritter til å signere den etterspurte engelske midtbanespilleren.

Jude Bellingham har utviklet seg til et av de største unge talentene i Europa de siste årene. Til tross for at han bare er 19 år gammel, er Bellingham allerede en gjenganger for England og har til og med vært kaptein for Dortmund i noen kamper i Champions League.

SISTE: Gerrard kan gjøre utrolig comeback

Det er ingen tvil om at nesten hver eneste klubb i Europa vil være interessert i Bellingham hvis han blir tilgjengelig, og Football Insider har listet opp Real Madrid, Manchester City og Chelsea som svært interesserte.

Imidlertid hevder de at Liverpool nå ligger best an for å signere den engelske landslagsspilleren og kan prøve på et oppsiktsvekkende bud i januar for ham.

Liverpool har slitt i Premier League denne sesongen, så det er ingen overraskelse å se dem prioritere Bellingham enda hardere nå.

SISTE: Liverpool kaster seg inn i kampen om ettertraktet ving

Thiago, James Milner og Jordan Henderson begynner å dra på årene, og signering av Bellingham vil løse midtbaneproblemene deres på lang sikt.

Football Insider hevder at Bellinghams far har hatt en enorm innflytelse på karrieren hans, og han anser Liverpool som en perfekt match for sønnens fremtid.