The Boss. (rangers, twitter)

Den tidligere engelske landslagskapteinen fikk sparken i Aston Villa i høst og er nå aktuell for et sensasjonelt comeback.

Steven Gerrard er favoritt til å erstatte Giovanni van Bronckhorst som Rangers-manager.

Hans tidligere Liverpool-sjef Rafa Benitez har også blitt nevnt som en potensiell kandidat. Benitez har vært uten jobb etter å ha blitt sparket av Everton tidligere i år. Han ville vært et stort navn for Gers-fansen som ønsker en forandring etter at formen har blitt dårligere de siste ukene.

SISTE: Liverpool kaster seg inn i kampen om ettertraktet ving

Van Bronckhorst er under press etter å ha falt hele ni poeng bak Celtic i tittelkampen på vei inn i VM-pausen og en katastrofal europeisk innsats som førte til at de ble «tidenes dårligste» Champions League-lag.

Rangers har nå bare to seire på sine siste syv kamper, og misnøyen øker med nederlenderen.

Steven Gerrard leder for tiden an hos bettingselskepene med en meget lav odds på 2/1 for å gjøre en sensasjonell retur til Ibrox.Gerrard ble erstattet av Unai Emery i Aston Villa etter en dårlig start på sesongen. Emery har gitt Villa en skikkelig opptur etter hans ankomst.

Gerrard er også linket til manager-jobb i England

Liverpool-legenden var en fanfavoritt i Rangers etter å ha levert tittel nummer 55 som endte Celtics 10. ligagull på rad. Men det forholdet surnet da han ble linket til Premier League og han ikke ville svare angånede en link til Newcastle-jobben.

Uker senere forlot han Ibrox for Villa og tok med seg hele staben sin.