Curtis is the real deal. (foto: liverpool, twitter)

Ifølge Dean Jones fra Give Me Sport har Liverpool fulgt 23-åringen nøye, og de kan gjøre et fremstøt når overgangsvinduet åpner i januar.

Liverpool er nå med i kampen om PSV Eindhoven-vingen Cody Gakpo.

Gakpo har vært sterkt linket til en overgang til Premier League de siste månedene, og en overgang til Elland Road ble diskutert i løpet av sommerens overgangsvindu.

Toppscorer: Siktet for 232 regelbrudd!

Han bestemte seg imidlertid for å bli i PSV til sommeren, og han har vært i glitrende form denne sesongen.

Kantspilleren har 13 mål og 17 assists på tvers av alle konkurranser så langt denne sesongen, og han har etablert seg som en av de mest effektive angriperne i europeisk fotball denne sesongen.

Cody Gakpo er snart å se i Premier League

Liverpool kunne absolutt brukt mer dybde og kvalitet på kantene, og Gakpo virker i teorien som et suverent oppkjøp.

Nederlenderen kan operere hvor som helst på tvers av front tre, og hans allsidighet vil være en ekstra bonus for Jurgen Klopp.

Linket til Newcastle: – En av de beste i verden

De røde erstattet ikke Sadio Mane da den senegalesiske landslagsspilleren dro til Bayern München i sommerens overgangsvindu, og Gakpo kan være det ideelle alternativet. Særlig nå som Luiz Dias har vært skadet har mangelen for en venstrekant vært åpenbart.

Den 23 år gamle kantspilleren signerte en ny avtale med PSV i januar, og han har en kontrakt med dem til sommeren 2026. Det nederlandske laget er derfor ikke under noe press for å selge ham ennå, og de kan se ut til å kreve en solid overgangssum hvis Liverpool ringer i januar.