(newcastle, twitter)

Kieran Trippier er tydeligvis meget klar for at Newcastle skal kjøpe den engelske midtbanespilleren.

Trippier har hyllet det overgangsmålet for Newcastle United og lagkameraten James Maddison fra England.

Leicester Citys angripende midtbanespiller har hatt en enestående sesong i Premier League, og det ga ham nylig en billett til VM i Qatar med England.

LES MER: John Carew dømt til fengsel

Det gjenstår å se om dette også kan bidra til å gi Maddison en overgang i januar. Newcastle har lenge blitt vurdert som en av 25-åringens største fans og er linket til en potensiell overgang på 40 millioner pund.

Trippier ser absolutt ut som om han ville godkjenne overgangen da han hyllet Maddison på landslagssamling med England, og spøkte med at han ikke var sikker på hvem som ville få ta frisparkene for Three Lions.

SISTE: Ronaldo i samtaler med Beckham

«Når du ser Madders legge ut bilder av da han var en ung gutt, er han stolt av utfordringene han har hatt i hele karrieren og det han har ofret for å komme til VN, så all ære til ham fordi han absolutt fortjener det,» sa han til The Times.

«Han er sannsynligvis en av de beste i verden, Madders,» legger han til og diskuterer frisparksevnen hans. «Hvis vi begge spiller og han vil ta et frispark, må vi bare gjøre stein, papir, saks på banen!»