Ole. (foto: united, twitter)

På onsdag kom hele intervjuet til Ronaldo som gradvis har blitt lekket siden søndag for å bygge opp effekten. Vi hadde allerede gått lei, men da CR7 kom inn på Ole Gunnar Solskjær, måtte det med.

Nå sier ikke Ronaldo så mye om Ole, men når vi har hørt skyllebøttene stort sett alle andre har fått av Ronaldo i intervjuet, sier det faktisk mye om hvor portugiseren plasserer Solskjær som trener og profesjonell.

LES: Gerrard kan gjøre et utrolig comeback

Alex Ferguson fikk Ronaldo til å ombestemme seg fra å signere for byrival City, Solskjær fikk plutselig jobben med å rydde plass i troppen og i spilleplanen for den portugisiske klubblegenden.

I love Solskjær, begynner Ronaldo i intervjuet.

-Jeg mener han var a top person, for det jeg holder inne i hjertet mitt, it’ s the heart of the persons. Og Ole for meg is a top person. Det er vanskelig, det er vanskelig å ta (rollen) etter Sir Alex Ferguson, men jeg mener han helt klart gjorde en god jobb. Du trenger mer tid, men jeg er ikke i tvil om at du (han) blir en god coach i fremtiden. Men det var en god erfaring. Jeg var så, så fornøyd med å jobbe med ham, selv for en kort periode, sier Ronaldo.

LES: Siktet for 232 regelbrudd!

Vi må innrømme vi slet litt med oversettelsen i denne delen, men det er helt tydelig at Solskjær er en av de få hos Man United som Ronaldo mener gjorde jobben.