Nagelsmann setter gjerne en albue i siden på Xavi. (foto: bayern, twitter)

Mens Ronaldo kobles til Bayern München som en helt usannsylig overgang, jobber Bundesliga-giganten med en viktigere oppgave. Manuel Neuer blir faktisk ikke yngre, kronprins Alexander Nübel viser ikke lojalitet som forventet, og nekter å returnere til sommeren fra utleie hos Monaco hvis spilletids-grossisten Neuer fortsatt er i klubben.

Bayern hentet Sven Ulreich fra Hamburger SV i 2021 som backup for Neuer da Nübel nektet å innta denne rollen, i helgen forlenget 34-åringen med klubben for nok en sesong. Dette løser den kortsiktige utfordringen med sisteskansen, men jobben med å hente inn den neste verdensklassekeeperen for de neste 5-10 årene fortsetter.

LES: Solskjær er en av de få hos Man United som ikke får kjeft

Ifølge El Nacional har Bayern München sendt signaler om at de ser Marc-André ter Stegen som en kandidat til å overta etter Neuer. Barcelona-keeperen har vært i gnistrende god form denne sesongen med bare fem fattige baklengs på 14 La Liga-kamper. Nå er det ikke første gang noen forsøker å lirke til seg Ter Stegen fra Camp Nou, men både keeper og klubb har stått fast på at dette ikke kommer til å skje.

Likevel, den økonomiske situasjonen til Barcelona er kjent, Champions League-exiten og tap av nødvendige inntekter det samme.

Ifølge det spanske mediet kan dette tvinge Barcelona til å gjennomføre flere innbringende salg i januar for å dekke opp for den tapte inntektsstrømmen, der Marc-André ter Stegen kan bli dette – hvis Bayern München er ivrige nok.

LES OGSÅ: Gerrard kan gjøre et utrolig comeback