(c) Bilde: FIFA: President Gianni Infantino

Den ultimate fotballpampen Gianni Infantino, har vært ansvarlig for hele to korrupt tildelte verdensmesterskap i Russland og Qatar, vil forbli sjef for FIFA etter at ingen kandidater tør å utfordre ham.

Det tyske fotballforbundet har besluttet at det ikke vil støtte Gianni Infantino for gjenvalg som FIFA-president neste år – og sier at det ikke vil støtte bare en kandidat og stiller spørsmål ved FIFAs forpliktelse til menneskerettigheter. – Vi regner med at flere forbund følger etter. – Både de land som reagerer på tildeling til land som ikke burde på VM og de som synes Infantino sitt forhold til Russland og president Putin.

Les: – Liverpool er perfekt for Bellingham

Mannen som ikke vil blande politikk og fotball har nettopp gått ut og sagt at det bør innføres våpenhvile i krigen mellom Russland og Ukraina.

FIFA ut til å være fornøyd med status quo.

FIFA annonserte i mars 2022 at de ville holde presidentvalg i 2023, og at du derfor bør registrere deg om du ønsker å stille som FIFA-president.

Det ser imidlertid ikke ut til at det er mange som er interessert, for det er kun én som har meldt seg som kandidat.

Det er den nåværende FIFA-presidenten Gianni Infantino.

SISTE: Gerrard kan gjøre utrolig comeback

Dette skriver FIFA i en uttalelse på sine nettsider.

I 2016 ble Gianni Infantino valgt som FIFA-president for første gang, og i 2019 ble han gjenvalgt – uten konkurrerende kandidater da også.