Tviler på at verdens mest ettertraktede talent om dagen 16 år gamle Endrick først har prøvd en kassett hvor han kan lære seg viktigst spørresetninger som: «Could you please tell me the fastest way to the town hall» før han valgte å få profesjonell hjelp.

Det er flere som nå tror de vet hva det betyr, Gazzetta dello Sport skriver at Endrick som er på ønskelisten til det som finnes av storklubber har bestemt seg. – De skriver at «nye Pelé» lenge har hatt noen kriterier, det må være en Champions League klubb og det må være en av de fem store ligaene. I og med engelsktimer tror mange det bærer mot Premier League for Palmeiras-spissen.

For en uke siden meldte The Times melder at Chelsea har invitert Endrick på besøk for å sjekke ut klubbens fasiliteter og som guide landsmann og Brasil helt Thiago Silva. – Et smart trekk!.

Les: Ble svært overraskende ikke med til VM i Qatar, det baner vei for Manchester United overgang

etter å ha kost seg i London, sammen med Thiago Silva skal Chelsea være rimelig sikre på at de kommer til å lande en avtale.

Les: Nicki Bille Nielsen tapte anken, men fikk redusert straff

Transfermarkt beregner verdien til 15 millioner euro, men de har ikke oppdatert siden august, og det er uansett ikke en sum man reiser på turne i Europa for. – Også Paris Saint-Germain har fått besøk av Endrick, de var tilsvarende sikre etter følge fra Brasil fikk hilse på Neymar.

Ifølge media tilbrakte Endrick tid sammen med landsmannen Thiago Silva, og Chelsea skal føle seg trygge på at klubben er med i kampen for å sikre seg stortalentet.

Endrick debuterte denne sesongen som tidenes yngste Palmeiras-spiller da han ble sendt videre i en alder av 16 år, to måneder og 16 dager. Han har siden scoret tre mål i den beste brasilianske fotballigaen.