Jose Morais

Etterspillet til Ronaldo sitt famøse intervju fortsetter og denne gangen er det den nederlandske manageren Erik ten Hag og det av en som kjenner den portugisiske superstjernen svært godt.

En tidligere trener for Cristiano Ronaldo har stilt spørsmål ved Erik ten Hags evner som Manchester United-manager, og insistert på at det kreves en spesiell type trener for å håndtere en spesiell type spillere.

Den første bomben i Ronaldos beryktede intervju var innrømmelsen av at han ikke respekterer Ten Hag, som han anklaget for å mangle respekt for ham i utgangspunktet. Mens mange har forsvart Ten Hag, støttes Ronaldo av trener Jose Morais, som var assisten for Jose Mourinho i Real Madrid, han jobbet sammen med spissen i tre år.

Les: Ronaldo + Solskjær = Sant!

«Jeg sier bare at du må være en spesiell trener for å trene spesielle spillere,» sa Morais til A Bola.

«Å være en god trener innebærer å vite hvordan man skal takle situasjoner som den som skjer. Positiv kommunikasjon. Etablering av tillit avhenger av faktorer som relaterer seg til individets personlige utvikling. Den beste coachen er bedre i stand til å håndtere disse situasjonene.»

Morais fortsatte med å huske sine egne erfaringer med å jobbe sammen med Ronaldo, og insisterte på at spissen var en «fantastisk person».

«Å jobbe med Cristiano var et av de beste øyeblikkene jeg har som trener,» sa han. «Han er en fantastisk person og en stratosfærisk spiller.

«Jeg sier ikke «UFO» fordi han er et menneske. Han ville vært mer et «menneske med uidentifiserte egenskaper». Slik er den enorme evnen og talentet hans.

Les: Mick Schumacher fikk oppleve Formel 1 er tøffere

«Å ha en spiller som ham er å være en velsignet trener. Cristiano er uten tvil en fornuftig og jordnær person.»