Feirer Ronaldo assist med Solskjær mål mot Newcastle i 2006

Det er rørende vakkert det som nå kommer frem av de tidligere lagkameratene i Manchester United. – Den ene fra Portugal som har et behagelig klima og «sommer hele året» og den andre fra den norske røffe kysten hvor det fortsatt debatteres om fotball faktisk er en helårsidrett.

Superstjernen Cristiano Ronaldo sørget for at det ikke var mulighet for han å fortsette i Manchester United med å henge ut begge de to managerne som kom inn etter Olle Gunnar Solskjær fikk sparken og peke på, som sant er ingenting har skjedd av utvikling på treningsfasiliteter, teknologi og stadion siden han forlot Old Trafford for 13 år siden. – Han forteller at både Real Madrid, som var første stopp og Juventus, som var siste før returen til Manchester United 31 august 2021. (Ole Gunnar Solskjær fikk sparken 21.november samme år)

Vi er for øvrig helt enig med Ronaldo, det beste ville vært ikke bare fra et norsk standpunkt at de to som er svært glade i hverandre fikk mer tid sammen.

Les: Mick Schumacher fikk oppleve Formel 1 er tøffere

På onsdag kom hele intervjuet til Ronaldo som gradvis har blitt lekket siden søndag for å bygge opp effekten. Vi hadde allerede gått lei, men da CR7 kom inn på Ole Gunnar Solskjær, måtte det med. – Det vi virkelig ikke liker med intervjuet er med hvem som var intervjueren. Piers Morgan er noe av det kjipeste som finnes på britisk tv.

Nå sier ikke Ronaldo så mye om Ole, men når vi har hørt skyllebøttene stort sett alle andre har fått av Ronaldo i intervjuet, sier det faktisk mye om hvor portugiseren plasserer Solskjær som trener og profesjonell.

Alex Ferguson fikk Ronaldo til å ombestemme seg fra å signere for byrival City, Solskjær fikk plutselig jobben med å rydde plass i troppen og i spilleplanen for den portugisiske klubblegenden.

I love Solskjær, begynner Ronaldo i intervjuet.

-Jeg mener han var a top person, for det jeg holder inne i hjertet mitt, it’ s the heart of the persons. Og Ole for meg is a top person. Det er vanskelig, det er vanskelig å ta (rollen) etter Sir Alex Ferguson, men jeg mener han helt klart gjorde en god jobb. Du trenger mer tid, men jeg er ikke i tvil om at du (han) blir en god coach i fremtiden. Men det var en god erfaring. Jeg var så, så fornøyd med å jobbe med ham, selv for en kort periode, sier Ronaldo.

LES: Siktet for 232 regelbrudd!