Representerer en slags stabilitet hos Juve. (foto: juve, twitter)

Da sportsdirektøren hos Juventus ble spurt om Max Allegri fortsatt har tilliten etter to tap i Champions League og en slapp Serie A-start, var svaret: «Det ville være fullkomment vanvittig å sparke Allegri nå». Argumentet var at dette er et langsiktig prosjekt med Allegri ved tøylene. Denne uttalelsen kom før 1-0 tapet mot fotballmyggen Monza i Serie A. Ifølge italiensk media er det en god grunn til at sportsdirektøren er lite lysten på å sende treneren på porten – uansett sportslige resultater.

Tuttosport hevder Juventus har forpliktet seg så til de grader å beholde Allegri som trener. Det italienske medier hevder Serie A-klubben må ut med et beløp som får selv Chelseas utbetaling til sparkede Thomas Tuchel til å være «småpenger».

LES: Manchester United i samtaler med ny spiss

Ifølge Daily Mail måtte Premier League-klubben ut med rundt 13 millioner pund til Tuchel for å fjerne ham før kontraktsutløp, hos Juventus vil det bli så mye, mye dyrere. Tuttosport hevder Juventus må ut med 45 millioner euro til Allegri og teamet hans hvis de sendes på porten nå før kontraktsutløpet i 2025.

Nesten en halv milliard kroner – pluss kostnader til å hente/lønne neste trener. Juventus og Allegri ser ut til å være godt sammensveiset, i det minste ut sesongen.