Har bevist han behersker engelsk fotball (foto: chelsea, twitter)

Det er ingen stor overraskelse at Chelsea sin tyske manager Thomas Tuchel som ble hentet til klubben i januar 2021 fikk sparken, starten på sesongen var vært middelmådig, stemmingen i garderoben har vært dårlig og eier Todd Boehly med støttespillere har hele tiden ønsket en frisk start.

De sparker ikke på pengene, i sommer har Chelsea kjøpt spillere for over 2 milliarder og nå kjøper de ut Thomas Tuchel for vanvittig mye penger.

LES Messi har fått det samme signalet som Ronaldo

The Athletic og The Telegraph melder at er det ikke bare et resultat av svake resultater. Det skal også ha vært misnøye i troppen og friksjon med eier Todd Boehly. – Ifølge The Daily Mail vil Tuchel få 13 millioner pund i erstatning. Noe som i følge en kamerat som har peiling på penger er veier omtrent 140 kilo. Ytterligere 2 millioner pund skal betales til Tuchels stab.

Les: Andy Carroll kan bli nødløsningen

Chelsea meldte i forbindelse med bruddet at de hadde startet jakten på en ny trener. Ifølge flere medier, inkludert The Telegraph og Sky Sports, er suksesstreneren Graham Potter – tidligere i Östersind FK og nå i Brighton – favoritten til å ta over laget.