Philip Zinckernagel

Det ble bare en svipptur innen Olympiakos for danske Philip Zinckernagel som etter bare tre måneder i Hellas er klar for belgiske Standard Liege. Ronny Deila ble rett før sommerferien hentet til fra et vellykket opphold i New York City. Den norske manageren har hatt en litt ujevn start på sesongen, med bare 10.poeng etter syv kamper.

Håpet er at han danske høyrevingen skal korte tiden mellom målene.

Philip Zinckernagel ble presentert mindre enn tre måneder etter at Zinckernagel ble presentert som Olympiakos-spiller i gresk fotball.

Les: Må kjøpe ekstra bagasje med over 140 kilo med 100 punds sedler i bagasjen

Han ble klar for Standard Liege tirsdag kveld i en leieavtale. I utgangspunktet har dansken kontrakt med Olympiakos til 2025, men det virker ikke som han er en del av framtidsplanene til Olympiakos manager Carlos Corberan.

27-åringen har allerede blitt en klubbnomade i relativt ung alder. I perioden 2018 til 2020 spilte han 82 kamper og scoret 31 mål for Bodø/Glimt.

Deretter skiftet han til Watford i engelsk fotball. Der ble han etter hvert lånt ut til Nottingham Forest før Olympiakos og Standard Liege ble de neste arbeidsgiverne.

LES Messi har fått det samme signalet som Ronaldo