Blir fortsatt litt tynt på topp. (foto: united, twitter)

Vi følte med Marcus Rashford gjennom hele forrige sesong. Tilbake etter operasjon, men aldri helt tilbake. Klubben som har vært en så stor del av mesteparten av hans nå tjuefire år lange livsløp. I hele sommer har engelsk media bare ventet på bekreftelsen på at Uniteds egen ikke orket mer og hadde bestemt seg for å forlate Old Trafford.

Det var seks kamper siden det snudde, eller rettere sagt fire kamper siden. Skrellen mot Brighton og Brentford og den historisk elendige starten for ny United-manager bragte ikke frem smilet hos Rashford. Så inviterte erkerivalen Liverpool til dans, og ble sendt i bøttekottet på Old Trafford av Man United og matchvinner Rashford.

LES: Tidligere Dortmund-trener får redningsjobben

Så ble det fulgt opp med seier mot Southampton, seier mot Leicester og Rashford-assist, så seieren mot serieleder Arsenal med to scoringer og en assist av Rashford.

Men med kontraktsutløp neste sommer, stilles det fortsatt spørsmål om Marcus Rashford nærmer seg slutten på United-karrieren.

Erik ten Hag mener selv Rashford ikke har noen grunn til å søke seg bort fra Old Trafford.

-Kontrakten hans er ikke løpt ut, så United kontrollerer situasjonen. Jeg ser en glad Marcus Rashford og ser noen faser i spillet hans som vi kan forbedre, begynner United-manageren ifølge Goal.

Som ikke lar det være tvil om at det er jobben United har gjort på hans vakt som har re-startet Marcus Rashford.

-Vi har jobbet virkelig hardt de siste toogenhalv månedene med ham på forskjellige områder, og han liker det godt og overfører det til banen, fortsettter Ten Hag.

Så til den ofte så undervurderte verdien av å ha det gøy på jobb, selv med ei ukelønn på rundt to millioner.

-Det hele starter med glede. Han kommer inn hver dag og smiler, og hvis du er glad vil det gi et større bidrag til laget og utviklingen, sier Ten Hag.

LES: Messi har fått det samme signalet som Ronaldo

Uansett hva som ligger back den totale endringen hos Marcus Rashford den siste måneden, Erik ten Hag har knekket koden. Vi kan heller ikke skjønne hvorfor Man United og Rashford skal avslutte samarbeidet neste sommer.