Rastløs? (foto: psg, twitter)

Vi har sett en tydelig frustrert Ronaldo der han har sittet på United-benken og sett kampene avgjøres i klubbens favær – uten CR7 med fra start. Erik ten Hag har ikke hatt problemer med å se forbi den enestående karrieren 37-åringen har bak seg, ingen spillere kan fungere optimalt uten å delta på preseason-oppkjøringen. Nå har Messi fått sitt signal på at Super-VIP-kortet er inndratt.

Lionel Messi har denne sommeren vært til stede i Christophe Galtiers oppkjøring, men på tirsdag sendte PSG-manageren signalet, tilsvarende det Erik ten Hag har gitt Ronaldo i Manchester.

LES: Januar kommer Real Madrid-muligheten Guardiola ikke skal gå glipp av

Det argentinske ikonet har siden 2014 vært på banen i 63 Champions League-kamper i startelleveren – og blitt der til kampslutt. Mot Juventus på tirsdag dro Kylian Mbappé til med to tidlige scoringer til PSG, Juventus svarte med scoring av Weston McKennie rett etter pause. Kampen sto og vippet de siste minuttene da PSG-manageren gjorde det ingen andre hadde gjort før ham de siste åtte årene.

For da det hele skulle avgjøres de siste seks minuttene, tok Galtier Messi av banen.

LES: Disse kan ta over for Thomas Tuchel

PSG og argentineren vant, men for både Messi og Ronaldo er det nå klart at det de tidligere har tatt for gitt, ikke lenger gjelder hos managere som Galtier og Ten Hag. Kjipt for de to superstjernene, vi kaller det et sunnhetstegn.