Ole. (foto: united, twitter)

Disse kan bli sjef på Stamford Bridge etter at klubben sparket sin tyske manager i dag

Graham Potter er tidlig favoritt til å erstatte Thomas Tuchel i Chelsea.

Matt Law fra Daily Telegraph var en av de første som rapporterte om oppsigelsen av tyskerens trener denne morgenen, og han lanserer også Potter som klubbens topprioritet. Transfer-guru Romano melder også at Chelsea er i kontakt med Brighton om Potter.

SISTE: Andy Carroll på vei tilbake til Premier League

Brighton-manageren har gjort det bra siden han kom tilbake til engelsk fotball med Swansea etter først å ha slått gjennom i Østersund. Brighton har bare blitt bedre og bedre med Potter ved roret, og ser nå ut som et av de mest imponerende lagene i ligaen.

Men flere sår tvil om at Potter er riktig mann på grunn av hans mangel på erfaring på det aller høyeste nivået.

Potters siste europeiske kamp var i Europa League med Østersund for noen år siden, og han har aldri deltatt i Champions League.

I tillegg til Brighton-manager Graham Potter er Mauricio Pochettino også en av de heteste kandidatene. Brendan Rodgers, Ralph Hasenhüttl og Zinedine Zidane har også vært nevnt.

Ole Gunnar Solskjærs navn har foreløpig ikke dukket opp, selvom nordmannen fortsatt er arbeidsledig etter at han mistet jobben på Old Trafford i fjor. Solskjær er tilsynelatende helt ute av manager-karusellen i Premier League og iskald på markedet. Selvom den tidligere superreserven sa tidligere i år at han hadde takket nei flere jobbtilbud.