Pochettino. (foto: psg, twitter)

Før lunsj var oppsigelsen av Thomas Tuchel et faktum. Manageren som reddet Chelsea fra den seige sesongstarten med Frank Lampard i 2020/21, har ledet Londonklubben til Champions League-tittel og Champions League-billetter. Totalt sett har Tuchel hatt en solid suksess på Stamford Bridge. Problemet for tyskeren er at de amerikanske eierne ikke får utbytte på tidligere triumfer.

Så etter 1-0 tapet mot Dinamo Zagreb var det slutt. Chelsea-eier og vikarierende sportsdirektør Todd Boehly har svidd av rundt tre milliarder på sommerens overgangsmarkedet og har tydeligvis fått panikk for at investeringen ikke vil forrente seg.

LES: Januar kommer Real Madrid-muligheten Guardiola ikke skal gå glipp av

Tuchel er historie, ifølge Sky Sports har amerikanerne blinket ut tre kandidater til å lede klubben videre: Mauricio Pochettino, Zinedine Zidane og Brightons suksesstrener Graham Potter.

Sky Sports hevder det er satt i gang et fremstøt mot Potter, nå planlegges samtaler med jobbsøkerne Zidane og Pochettino. Vi kan ikke skjønne at Potter forlater suksessen han har bygd opp hos Brighton denne sesongen med 13 poeng på seks kamper, for å entre heksegryta på Stamford Bridge, godt på hæla både i Premier League og Champions League.

Vi kan heller ikke skjønne at Zidane, som tidligere har fått muligheten til å ta over PSG, men venter på muligheten hos det franske landslaget, tar en helomvending og tar over Chelsea der kun umiddelbar suksess er akseptert.

For oss står det bare igjen Mauricio Pochettino som aktuell kandidat og med den riktige bakgrunnen til umiddelbart å komme inn og lede klubben i verdens tøffeste liga og Champions League. Om argentineren er rett mann for en klubb som Chelsea, det er et annet spørsmål.

Klar bane, Pochettino. Eller tar vi helt feil om motivasjonen din, Graham Potter?

LES OGSÅ: Andy Carroll kan bli nødløsningen