Har nok av happy days denne sesongstarten. (foto: city, twitter)

Bernardo Silva har vært en av grunnpilarene for Pep Guardiolas Manchester City. Den offensive midtbanespilleren har matet City-angrepet med geniale pasninger og selv stått bak 50 scoringer i den lyseblå drakta. Nå vil portugiseren søke nye utfordringer.

Selv om det ikke ble Barcelona-overgang på Deadline Day, har La Liga-klubben plassert Silva øverst på lista for 2023-overganger. For Guardiola blir det å finne en midtbanespiller som kan demme opp for Silva som Haaland har demmet opp for Sergio Aguero.

LES: Bekreftet: Chelsea har kastet ut Tuchel!

Ifølge El Nacional har Manchester City allerede pekt ut spilleren de skal ha inn i januar. For hos Real Madrid har det dukket opp en mulighet Guardiola ikke kan la gå fra seg.

Det spanske mediet hevder en av verdens desidert beste sentrale midtbanespillere har avslått kontraktsforlengelse hos Real utover neste sommer, noe som åpner opp for en januar-overgang. Toni Kroos, den tyske landslagsspilleren har stått høyt oppe på lista til Guardiola i lang tid, ifølge El Nacional har City-manageren gitt klubbstyret beskjed om å hente Kroos til Premier League ved første mulighet.

32-åringen har blikket, fotballintelligensen og de geniale pasningene som den noe mer offensiv Bernardo Silva, men tyskeren har erfaringen Manchester City virkelig trenger. Kroos har spilt fem Champions League-finaler der han har stått igjen som vinner.

LES: Sparker treneren som for få måneder siden reddet klubben

For Erling Haaland kan Kroos bli nok en verdifull «assist-leverandør».

LES: