Ferdig med England? (foto: chelsea, twitter)

Thomas Tuchel er sendt ut porten på Stamford Bridge, nå venter enten Graham Potter, Pochettino, en amerikansk Ted Lasso eller noen andre inn som ny Chelsea-manager. For Pierre-Emerick Aubameyang ble dette en helt spesiell uke.

For det var ikke tvil om at den tidligere Dortmund-spilleren gledet seg til å spille for den tidligere Dortmund-treneren. Tuchel hadde fått en goalgetter i Aubameyang frem til 2017, Aubameyang hadde fått en trener som skapte de optimale arbeidsforholdene.

LES Messi har fått det samme signalet som Ronaldo

Da signaturen med Chelsea kom på plass for seks døgn siden, var det brede smil hos Aubameyang og Tuchel. Gjenforeningen skulle gi manager og spiller scoringer og suksess.

Nå var Aubameyang alt annet enn klar for Champions League-kampen mot Dinamo Zagreb etter skaden og det skremmende innbruddet han nylig ble utsatt for i Barcelona, men Tuchel valgte å sette 33-åringen inn fra start. Det ble ingen scoring på Aubameyang, det ble heller ingen suksess for Tuchel.

Med bare 59 spilleminutter etter gjenforeningen, hadde Thomas Tuchel fått sparken. Kjipt for begge karene, men som begge vet: That’s football, that’s Chelsea.