Disse bildene ble for tøffe for sjefene i Red Bull

Som alltid støttende for norske spillere i utlandet mener selvfølgelig Sporten.com at hvis manager Domenico Tedesco ikke hadde valgt å låne ut Alexander Sørloth til Real Sociedad i morgen på vanlig måte kunne troppe opp på Red Bull Arena.

Gårsdagens Champions League motstander, som for øvrig ble for tøffe for Bodø/Glimt i kvalifiseringen vant 1 – 4 på nevnte hjemmebane i går. – RB Leipzig går ende tøffere til verks enn Chelsea og sparker hele trenerteamet istedenfor bare manageren. Les: Tidenes korteste gjenforening?


RB Leipzig sparker hele trenerteamet med umiddelbar virkning.


Tirsdagens hjemmetap i Champions League var spikeren i kista etter en svak start på sesongen.

LES Messi har fått det samme signalet som Ronaldo

RB Leipzig sparker hovedtrener Domenico Tedesco og assistenttrenerne Andreas Hinkel og Max Urwantschky.

Etter en Bundesliga-sesong som startet med knapt fem poeng på fem kamper og en ellevteplass på tabellen, må hele trenerteamet forlate sine oppgaver med umiddelbar virkning.

På klubbens nettsider beskrives tirsdagens hjemmetap i Champions League som spikeren i kista.

«Beslutningen om å gi slipp på Domenico Tedesco var veldig vanskelig for oss. Vi hadde en vellykket andre halvdel av forrige sesong og kvalifiserte oss til Champions League. I tillegg vant vi vår første store tittel i DFB-Pokal, noe som gjorde det til det meste vellykket sesong i klubbens historie» , skriver klubben på sine nettsider.

Tedesco har tidligere trent blant annet Spartak Moskva og Schalke 04.