Mauricio Pochettino

Den argentinske manageren Mauricio Pochettino som har ledet både Tottenham og Paris Saint-Germain dro fra den franske hovedstaden med en heftig fallskjerm i sommer. – Lenge var han en kandidat for å overta Manchester United, men den jobben gikk til Erik ten Hag.

Han har også vært oppe i forbindelse med Brighton og Leicester, men de har trolig ikke lyst til å møte Pochettino sitt lønnskrav som er betydelig.

Les: Sean Dyche står mellom Solskjær og en Premier League retur

Nice som har Englands rikeste Jim Ratcliffe som eier har fått beskjed om at det ikke står på penger i deres plan om å bli en seriøs utfordrer for Paris Saint-Germain. Den sveitsiske manageren Lucien Favre har ikke fått ting til å spille og selv om han ble hentet inn i sommer får han trolig ikke mer tid, når resultatene er så dårlige.

For øyeblikket liggere Nice på en svært skuffende 13.plass i Ligue 1.

Foot Mercato melder at Nice-styret skal være på jakt etter en ny mann til å ta over sjefsstolen, og at Mauricio Pochettino sitter i møter dag og diskuterer fremtid. Jim Ratcliffe sitter på «Speed Dial» klar til å godkjenne det som trolig blir en betydelig kostnad.

LES: Selvsikre Barcelona kaster seg inn i kampen om Real Madrid stjerne