Sean Dyche uttrykker hva han tenker.

10 år for Burnley, hvor de fleste har vært gode gjør at Leicester tar en ekstra titt på Sean Dyche i forkant av at de sparker Brendan Rodgers. – Det eneste som holder litt igjen på sparkingen er beskjeden fra advokatene at det kommer til å bli dyrt. Velger «The Foxes» å sparke må de trolig ut med omtrent 200 millioner kroner.

Brendan Rodgers har kontrakt frem til sommeren 2025 og nesten 7 millioner euro i årslønn. – Da er det bare å ta frem kalkulatoren og finne ut av hva et totalt utkjøp av kontrakten til koste!!.

Les: Har peilet seg inn på markedets hotteste venstreving

The Telegraph har tidligere uttalt at Leicester ønsker Brentford-trener Thomas Frank som erstatter dersom de bestemmer seg for å si opp kontrakten med Rodgers.

Det står mellom Sean Dyche og Ole Gunnar Solskjær

Samtidig sies det at Frank koser seg i Brentford og han har kontrakt frem til sommeren 2025, noe som betyr at det ville blitt en dyr avtale for Leicester. – Ole Gunnar Solskjær, som er klar for å begynne å jobbe igjen er også svært aktuell, dog er det krefter i klubben som mener den norske manageren er «for knyttet» Manchester United. Det er enklere med Sean Dyche som ikke har lojalitet til en annen klubb i Premier League. (Burnley er i Championship)

Gjennom hele sin karriere var Ole Gunnar Solskjær lojal overfor Manchester United, til tross for at han av Sir Alex Ferguson ble benyttet som «superreserve» og benyttet mye tid i første halvdel av kamper på benken. – Det er denne lojaliteten og hans kjærlighet til klubben som kan gjøre det vanskelig et år etter han fikk sparken.

Daily Mail at Leicester vurderer tidligere Burnley-manager Sean Dyche som et alternativ for å erstatte Brendan Rodgers.

LES: Selvsikre Barcelona kaster seg inn i kampen om Real Madrid stjerne

Sean Dyche har vært arbeidsledig siden han ble sparket av Burnley i vår da det ble klart de ikke overlevde i Premier League.