Marco Asensio

Det skaper alltid bølger når en spiller går direkte mellom erkerivalene Barcelona og Real Madrid. – Vel alltid.. det hører til sjeldenhetene at det skjer, det mest kjente tilfellet er den spanske landslagssjefen Luis Enrique som gikk på en gratis overgang til Barcelona etter åtte år i Real Madrid. En annen Luis.. den portugisiske høyrevingen Luis Figo ble kjøpt av Real Madrid sommeren 2004 av Barcelona for 60 millioner euro.

«Halve» Premier League med klubber som Arsenal, Liverpool og Newcastle si spissen har fått med seg at den spanske landslagsspilleren Marco Asensio ikke har fornyet sin kontrakt med Real Madrid. 26 åringen kom til Real Madrid fra Mallorca sommeren 2015 og muligheten for å skaffe seg en spiller som på topp var verdsatt til nesten en milliard gratis har kastet Barcelona inn i det som har utviklet seg til at race mellom giganter.

Les: Graham Potter har i følge seg selv en genial plan for Lukaku og Kane

Mundo Deportivo skriver i dag at Asensio kan bli værende i Spania og til og med flytte til Reals erkerival Barcelona. Barcelona president Joan Laporta skal ha et meget godt forhold til hans agent, Jorge Mendes, noe som ifølge avisen legger til rette for en avtale.

Barcelona, ​​som fortsatt sliter med økonomiske problemer, ser på Asensio som et billig alternativ for å styrke troppen til neste sesong.

Asensio har spilt 239 kamper for Real Madrid, scoret 50 mål og gitt 24 assists.

Les: Klopp håper unggutt i kanonform kan fylle vakuumet etter Sadio Mané