Mykhaylo Mudryk blir sett på som et kjempetalent og flere europeiske storklubber står i kø for å sikre seg signaturen.

De er mange som peker på Sadio Mané sin exit som en svært viktig årsak til at Liverpool har mistet farten denne sesongen. – Samtidig som de sliter nede på 8.plass i Premier League har den senegalesiske venstrevingen ikke klart å fylle tomrommet etter Robert Lewandowski i Bayern München.

Liverpool manager Jürgen Klopp har funnet en ung ukrainer i kanonform som han mener kan fylle vakuumet etter Sadio Mané.

21 år gamle Mykhaylo Mudryk har for alvor vist seg frem på den store scenen i år. Shakhtar Donetsk har overrasket alle ved å kvalifisere seg til Champions League, og står med to mål og to målgivende på turneringens to første kamper. Med en sier og en uavgjort ligger de på andreplass i Gruppe F bak Real Madrid som har vunnet begge sine kamper.

Les: Lampard aktuell for toppjobb

I fjor ble Mudryk kåret til årets spiller i Ukraina.

Allerede har Brentford og Everton vist sin interesse, men Liverpool skal være mer sexy for Mykhaylo Mudryk ifølge Calciomercato. Arsenal skal lenge ha vært interessert, men har ikke vært «desperate nok» til å møte prislappen på 30 millioner euro. Liverpool derimot, føler det på kroppen…

LES OGSÅ: Barcelona vil hente nok en Chelsea-stjerne