Tilbake til røttene. Får spillere som ikke bare er ute etter en grisete stor paycheck. (foto: barcelona, twitter)

Ønsker å hente europamesteren gratis til sommeren

Barcelona vurderer en overgang for Chelsea-stjernen Jorginho neste sommer da han kan være tilgjengelig for en gratis overgang, skriver Tom Hopkinson i The Mirror.

Italiener bekreftet: Ingen norsk manager til Premier League, foreløpig

Den 30 år gamle italienske landslagsspilleren har bare 10 måneder igjen av kontrakten sin på Stamford Bridge, og med mindre han skriver under på en ny avtale i det sørvestlige London, vil han være tilgjengelig for å snakke med utenlandske klubber fra januar.

Sarri tok med seg Jorginho til London.

Barcelona ser på potensielle erstattere for Sergio Busquets, som fyller 35 år neste sommer og han er også da uten kontrakt.

Jorghino blir sett av på som en som krysser av alle boksene for å fylle tomrommet Busquets vil etterlate seg på Camp Nou. I sommer hentet Barcelona Christensen og Alonso fra Chelsea, og Aubameyang gikk motsatt vei.

SISTE: Kanté har avslått ny kontrakt fra Chelsea

Jorginho kom til Chelsea fra Napoli for 57 millioner pund i 2018. Han hadde et vanskelig forhold til supportere under Maurizio Sarris regjeringstid, men har sementert ryktet sitt siden managerens avgang.

Sammen med Mateo Kovacic og N’Golo Kante har han vært sentral på midtbanen, men han kan nå være på vei bort mot slutten av sesongen.

Mye vil avhenge av den nye sjefen Graham Potters visjon for fremtiden i Chelsea og hvorvidt han vil at Jorginho passer inn i måten han ønsker å spille fremover.