Carlo Ancelotti

Real Madrid er desperate etter å finne en løsning

Som 26-åring burde Marco Asensio nyte de beste årene av sin karriere på Bernabeu. Men gitt den harde konkurransen om plassene, bruker den spanske landslagsspilleren stadig mer tid på benken. Denne sesongen har han bare spilt 47 minutter totalt.

Ancelotti anser Asensio fortsatt som et viktig medlem av troppen hans. Men han er inne i det siste året av kontrakten sin i Real Madrid, og samtalene om en ny avtale har stoppet opp.

SISTE: Lampard aktuell for toppjobb

Det har ført til spekulasjoner om at erkerivalene i Barcelona vurderer og hente ham gratis neste sommer. Barcas pågående økonomiske vanskeligheter gjør det å signere Asensio gratis er en svært interessant idé.

Som 26-åring ser Barcelona på ham som en i sin beste alder som også har en lang karriere foran seg. Hans erfaring på toppnivå etter å ha hjulpet Real til en rekke Champions League-titler er også en bonus.

Asensio vil gjerne blø for drakta. (foto: real, twitter)

Men hvis Asensio ikke signerer en forlengelse med Real Madrid, kan utenlandske klubber forhandle frem en forhåndskontraktsavtale fra 1. januar. Mens Barcelona må vente helt til sommeren.

LES OGSÅ: Barcelona vil hente nok en Chelsea-stjerne

Utenlandske klubber har derfor en fordel både med at de kan forhandle med spilleren allerede og januar og Real Madrid kan være villige til å selge til en lavere pris i januar bare for unngå at Asensio går gratis til Camp Nou,

Teamtalk hevder at både Arsenal og Newcastle prøvde å signere Asensio allerede i sommer. De vil begge garantert være på pallen igjen i januar.

Caught Offside antydet tidligere at Manchester United også vil være interessert. Men at ankomsten av Antony bety at Asensio vil overfor et lignende dilemma som det han opplever i Madrid.