Graham Potter kan bli gjenforent med tidligere elev.

For første gang i sin suksessrike managerkarriere har Graham Potter ved ankomsten til Stamford Bridge plutselig fått tilgang til milliarder. – I sommer, før Chelsea hentet han fra Brighton var det to store ting som skjedde, klubben med ferske penger fra nye eiere shoppet for over 2 milliarder kroner og den belgiske kraftspissen gikk på lån til sin gamleklubb Inter Milan.

Chelsea som foreløpig ikke har en profesjonell sportsdirektør (VP) etter de lot Marina Granovskaia gå lener seg kraftig på sin nye manager. Graham Potter som ble presentert som Chelsea manager 8.september har allerede kommet opp med en ide som er sanksjonert av eier Todd Boehly.

Les: Klopp håper unggutt i kanonform kan fylle vakuumet etter Sadio Mané

Har aldri hatt mer penger å rutte med

Calciomercato melder at Harry Kane som neste sommer bare har et år igjen av sin kontrakt med Tottenham ikke kommer til å signere en forlengelse. Potter vil legge en god slump på bordet til Tottenham for Kane sammen med Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku ønsker helst å bli i Inter Milan, men den italienske klubben har ikke økonomi til å matche Chelsea eller møte Tottenhams krav. Chelsea mener kombinasjonen av penger og den belgiske kraftspissen vil gi dem fordel fremfor Bayern München som også er overbevist de skal få signert Harry Kane.

Harry Kane har vært Tottenham trofast gjennom hele karrieren. Forrige sesong sørget spissen 17 mål og ni assist på 37 kamper i Premier League. I år har det vært seks mål og en assist i syv ligakamper.

Les: Barcelona vil hente nok en Chelsea-stjerne