Har ikke heeelt klart å rydde helt opp etter Sarri og Pirlo. (foto: allegri, twitter)

Max Allegri ble hentet tilbake til Juventus i 2021, da verken Sarri eller Andrea Pirlo var i nærheten av å kopiere det han hadde fått til i 2014-19 med serietitler og Champions League-finaler. Nå minner det om alt annet enn suksess for Allegri.

Manageren har tidligere rakket ned på vakker fotball, der det er resultatet som teller. Helt greit å si når du vinner kamper, men for Allegri er det verken seire eller vakker fotball når en av verdens mest ikoniske klubber denne sesongen går på kamparenaen.

Det beroliget heller ingen da manageren som håver inn 9 millioner euro for jobben, la frem sin versjon av 1-2 tapet mot Benfica i Champions League denne uka, der «det er opp til spillerne å skape».

LES: Fransk stjerne bekrefter City-interesse

-…Fotball er summen av individuell kreativitet. Mot Benfica, da Di Maria kom på banen og noen minutter senere sendte en spiller med en trettimeters pasning til mulighet foran mål, kan jeg si at det var planlagt taktikk? Nei, det er Di Maria. Jeg har disse spillerne, hvis de alle er til stede, da har vi et sterkt lag, kom det fra Allegri ifølge Football-Italia.

Au.

Det ble litt vel mye Fantasy Manager, Allegri.

Det har ikke beroliget Juve-ledelsen at Allegri tidligere har uttalt at Manuel Locatelli er andrevalget etter Adrien Rabiot, spilleren klubben jobbet desperat for å selge til Manchester United i sommer. Det gir heller ingen beroligende effekt når Allegri ber supporterne se på «det positive» som skjer i kampene.

Etter Benfica-tapet ble Juventus sin sportsdirektør spurt om han har tillit til Allegri.

-Det ville være fullkomment vanvittig å sparke Allegri nå… Allegri har et prosjekt her hos Juventus som skal utvikles i de neste fire årene., sier Maurizio Arrivabene ifølge Football-Italia.

Vi er stor tilhenger av å ikke gi managere sparken ved første følelse av panikk, men når Allegri følger opp hjemmetapet mot Benfica med 1-0 tap mot nykommer Monza i Serie på søndag, da begynner fireårsperspektivet til sportsdirektøren å virke noe snodig.

LES OGSÅ: Unge debutanter: Her er de yngste spillerne i de 5 største ligaene