Vil så gjerne. (foto: united, twitter)

CR7 har ingen fordeler i United-troppen. Erik ten Hag bryr seg minimalt om superstjernestatus, lønnsnivå eller tidligere prestasjoner. United-manageren måles på suksess på banen, som kommer fra jobben som legges inn hver bidige dag på treningsfeltet. Ronaldo er i en situasjon som aldri tidligere i karrieren, det jobbes fortsatt iherdig for å få til exiten agenten presset på for i sommer. En mulighet har nå åpnet seg.

Noen United-supportere vil nok beholde Ronaldo i troppen, men er 37-åringen mentalt klar for å forlate Old Trafford, har det liten sportslig verdi å ha Ronaldo i den røde drakta. I sommer hamret agent Jorge Mendes på hos klubber rundt om i Europa uten å få den rette responsen, men etter syv serierunder i Bundesliga er situasjonen en helt annen.

Nations League: Frankrike – Østerrike, 22. september

For der sliter Bayern München med noe så uvanlig som å score i Bundesliga, ligaen de bokstavelig talt har eid det siste tiåret. Etter 1-0 tapet mot FC Augsburg i helgen var det en grinete Julian Nagelsmann som måtte svare på spørsmål om han savner Robert Lewandowski. Bayern-treneren mente han ikke kunne svare det ene eller det andre, for journalistene ville uansett vinkle det negativt.

Det er likevel liten tvil om at Bayern-angrepet har støttet seg til Lewandowski, som i løpet av 375 kamper i Bayern-drakta hamret inn 344 scoringer. Nå har Nagelsmann klart seg fint uten den polske målgarantisten så langt i Champions League, der Sané og Lucas Hernandez har sikret 0-2 seier mot Inter Milan og 2-0 seier mot Barcelona – med Lewandowski i Barca-drakt.

Forrige sesong vant Nagelsmann og Bayern Bundesliga, ga fra seg cuptitlen til RB Leizpig, mens det i Champions League ble et smertefullt tap mot Villareal i kvartfinalen. Bayern-boss Oliver Kahn var i sommer krystallklar på at Nagelsmann måtte vise noe mer denne sesongen.

Nations League: Italia – England, 23. september

Selv om Bayern-manageren denne helgen dukket unna spørsmålet om han savnet målene til Lewandowski (som fortsetter å hamre løs i La Liga med 8 mål på 6 kamper), kommer Bundesliga-giganten ikke til å ta sjansen på at angrepsstyrken holder mål hele sesongen. Ifølge overgangsjournalist Romano er Bayern såpass på defensiven etter fire seriekamper på rad uten seier, at de likevel åpner døra for Ronaldo.

Romano hevder det åpnes opp for en januar-overgang. Ronaldo vil bort fra United-benken og Europaligaen, Bayern München er såpass presset og vil være villig til å lukke øynene og godta noen av CR7s økonomisk garantert saftige krav.

Dette kan skje.