Milan Skriniar

Manchester City har sluttet seg til Real Madrid, Chelsea, Tottenham og PSG i kampen om å hente Inter Milan-forsvareren Milan Skriniar, ifølge Daily Star.

Skriniars kontrakt går ut på San Siro ved slutten av sesongen, og selv om det var allment antatt at det ikke ville være noe problem å bli enige om en fornyelse på grunn av hans gode forhold til klubben, begynner tiden å renne ut.

Dette har varslet en rekke storklubber rundt om i Europa, som vil kunne begynne å forhandle en forhåndskontrakt med Skriniar fra januar.

Les: Styrkeforholdet i Premier League har definitivt endret seg

Real Madrid, PSG, Chelsea og Tottenhams interesse for Skriniar var allerede bekreftet.

Inter var i samtaler om å selge Skriniar til PSG store deler av sommeren, men Ligue 1-laget nektet å møte Nerazzurris prisantydning på €65-70 millioner.

Italienerne hadde planlagt å selge Skriniar for det beløpet før de signerte Torinos Bremer til halve prisen, for å tjene en sårt tiltrengt fortjeneste.

Inter må generere et overskudd på €60 millioner innen 30. juni 2023.


Juventus kapret imidlertid avtalen for Bremer i siste liten, og derfor bestemte Inter seg for å beholde Skriniar til slutt, til tross for tilbud som også kom fra Tottenham og Chelsea. Inter må sannsynligvis ofre en storspiller i løpet av de neste to overgangsvinduene, så om Skriniar signerer en ny avtale eller ikke, er fremtiden hans i tvil.

Og ifølge Daily Star er Manchester City nå interessert i å signere Skriniar også.

Det virker usannsynlig at Inter vil sanksjonere et salg av sin stjerneforsvarsspiller i januar, men gitt klubbens godt publiserte økonomiske problemer kan det ikke utelukkes.

Skriniar har vært i dårlig form så langt denne sesongen, med mange eksperter som legger skylden på overgangssituasjonen hans som en faktor i dette.

Les: Sean Dyche står mellom Solskjær og en Premier League retur