Direktør Tiago Pinto og Jose Mourinho

Den 37 år gamle portugisiske superstjernen Cristiano Ronaldo er svært skuffet over tilværelsen på Old Trafford. – Han har levert 19 Premier League mål sist sesong på et lag som var i fullstendig oppløsning. – Det blir ikke Champions League spill neste sesong, siste sesong han fortsatt har avtale med Manchester United.

Manchester United sin nye manager Erik ten Hag skal ha fått beskjed om at uansett hva han måtte planlegge skal det inkludere Cristiano Ronaldo. – Ronaldo på sin side skal se etter muligheter andre steder.

La Repubblica skriver at Roma, helt siden Ronaldo var i Juventus og etter de hentet inn tidligere Manchester United manager Jose Mourinho lekt med tanken om å hente han til den italienske hovedstaden. Det som var en fjern tanke på grunn av høyere kostnader enn det Roma er vant til kan nå bli en realitet. Den amerikanske milliardæren Thomas Dan Friedkin som kjøpte klubben for to år siden har gitt beskjed om at han vil gjøre tilgjengelig store penger denne sommeren.

Les: Fabregas ringes ned av tidligere trenere, men Premier League-ikonet har helt andre planer

Budsjettet for neste sesong skal være tilstrekkelig for å hente superstjerner som Cristiano Ronaldo og andre som Jose Mourinho trenger for å lande topp fire og Champions League kvalifisering. – Alle som kvalifiserer seg til Champions League får minst 170 millioner kroner. (Real Madrid som vant i år fikk over en milliard)

Gamleklubben Sporting Lisboa følger nøye med, det samme gjør klubben til David Beckham Inter Miami, men ingen av de har mulighet til å 300 millioner kroner i lønn.

Les: Ikke god nok for Wolverhampton – PSG blar opp 400 millioner for spilleren året senere