Özil i et av få lykkelige øyeblikk i Fenerbahce-drakta

Det ble aldri noen god exit hos Arsenal, det ser heller ikke så lyst ut i Fenerbahce. På topp var den tidligere tyske landslagsspilleren briljant, men det begynner dessverre å bli en stund siden. Nå varsler agenten at 33-åringen har tatt to valg for fremtiden. Det ene resulterer i stans, det andre i en start.

Fenerbahce-sjefen har tidligere i våres bedt Özil om å konsentrere seg om det som skjer på treningsfeltet og på kamparenaen. Det har helt klart vært forhold 33-åringen har vært misfornøyd med, noe han ikke har forsøkt å legge skjul på. Med ett år igjen av kontrakten og det få tegn til at partene fortsetter arbeidsforholdet, har ryktene gått om overgang til MLS og Los Angeles FC.

LES: Fabregas ringes ned av tidligere trenere, men Premier League-ikonet har helt andre planer

Agenten har tydeligvis behov for å rydde opp i det som kommer ut av ryktebørsen.

-Jeg tror ikke han kommer til å spille fotball i en annen klubb, det kan jeg ikke se. Det blir Fenerbahce, og så er det det, begynner agent Sogut til The Telegraph.

Dermed er karrierløpet avsluttet, uavhengig om det blir i sommer eller etter neste sesong. Og veien videre? Skal Özil dra på seg dressen og bli forretningsmann på heltid?

-Han vil gå mer inn i e-sport, selv spille og kanskje bli profesjonell innen e-sport. For å være ærlig er han virkelig god på Fortnite, og jeg vil ikke være overrasket hvis han én dag konkurrerer, kommer det fra agenten.

Dette er ikke noe nytt for fotballspilleren Özil.

-Han eier et lag, M10 e-sport, og han har spillere. Han har et gamerhus i Tyskland, avslutter agenten.

LES: Kampen om Erling Haaland er i gang

Vi ønsker 33-åringen uansett lykke til videre. I Real Madrid-drakta og de første årene i Arsenal ga tyskeren oss fotball underholdning i bøtter og spann.