Kabalen har ikke gått helt opp ennå. (foto: mourinho)

Det startet med Nemanja Matic, så valgte Paulo Dybala å spille for den evige stad. Prikken over i’ en for Jose Mourinho var da en av Jürgen Klopps mest betrodde, som alltid skapte trøbbel for Mourinho i tiden som United -og Tottenham-manager, valgte Roma-drakta.

Dette skulle være den store høsten hvor Georginio Wijnaldum sammen med manager Jose Mourinho skulle bringe Roma helt opp til toppen av Serie A. – Istedenfor startet den nederlandske midtbanespilleren på verst mulig måte, med en skade som holder han utenfor banen i lang tid.

LES: Football-Insider: Liverpool og Jude Bellingham enige

AS Roma Live melder at den 22 år gamle belgiske midtbanespilleren Albert Sambi Lokonga befinner seg øverst på Jose Mourinho sin liste over erstattere. Lokonga befinner seg i skyggen til Martin Ødegaard i Arsenal. Han ble byttet inn på overtid 2 – 0 seieren i begynnelsen av måneden med Ødegaard og igjen byttet inn med et minutt igjen da i kampen mot Bournemouth sist helg (med Xhaka), ellers har han blitt sittende på benken.

LES: Gir manageren sparken etter 5 kamper!

Albert Sambi Lokonga vet han vil få mer spilletid fremover av manager Mikel Arteta, men det kan ta tid. – En mulighet som virker mer og mer aktuell er et sesonglangt utlån til Roma.

Arsenal hentet Lokonga fra hans barndomsklubb Anderlecht for 17,5 millioner euro i fjor sommer og ga han en avtale frem til sommeren 2026.

LES: Wesley Fofana blir verdens dyreste forsvarsspiller