Wesley Fofana til Chelsea

Chelsea har i flere omgangen forsøkt å sikre seg Leicester midtstopper Wesley Fofana med stadig økende tilbud. – Den Personlige avtalen skal ha vært klar en stund og nå i følge BBC og det meste av engelske medier er en avtale forhandlet ferdig mellom Chelsea og Leicester.

Det blir ikke billig, Chelsea har måtte bla opp stadig mer i forhandlingene, Leicester manager Brendan Rodgers har hele tiden forsøkt alt han kan å beholde 21 år gamle Fofana. Prisen som skal være omtrent 900 millioner kroner blir så høy både på grunn av ung alder og et ekstremt register.

Les: En av verdens desidert beste skal jobbe hardt for forlengelse

Wesley Fofana er selve definisjonen på en moderne forsvarsspiller. – Den 1,9 meter høye franskmannen er knalltøff i taklingene, svært teknisk, raskt og en ballfordeler av rang.

Leicester har ikke akkurat hatt en drømmestart på Premier League sesongen med bare et poeng på tre kamper. – Senere i ettermiddag tar de turen til Stamford Brigde og Fofana sin nye klubb Chelsea.

FÅ MED DEG: Spesielt én ting Marco Reus gleder seg til i Champions League

Leicester gjør det igjen!

Sommeren 2019 solgte Leicester Harry Maguire til Manchester United for 87 millioner euro, inntil Wesley Fofana var Maguire tidens dyreste forsvarsspiller.

Fofana skal ha fått en kontrakt fram til 2028.