Husker også kanonskuddet hans på Anfield. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp og Liverpool-spillerne skal bruke de neste Premier League-rundene på å riste av seg den seige starten. Skader, uavgjort og det smertefulle tapet mot erkerivalen har ødelagt arbeidsroen til klubben som forrige sesong helt inn mot slutten var kandidat til the Quadruple. Med kun dager igjen av overgangsvinduet må brikker på plass på kort sikt – og for januarvinduet.

Jude Bellingham er sterkt linket til Liverpool, faktisk så sterkt at engelsk media knapt omtaler 19-åringen som aktuell for de andre Premier League-rivalene. Dortmund har låst Bellngham til 2025, men når den engelske landslagsspilleren først har bestemt seg, har Bundesliga-klubben innsett etter Sancho og Haaland at det kun handler om å dra ut flest mulig euros av exit’en.

LES: Polens nest største fotballstjerne er klar for Juventus

Så hvor nær er vi Bellinghams retur til balløya?

I begynnelsen av august hevdet Football-Insider kilde at Liverpool jobbet intenst for å få på plass en avtale som sikrer overgang sommeren 2023, men optimalt sett allerede i januar 2023.

Kilden hevdet Liverpools overbevisning øker om at dette kan skje. Vi husker godt Naby Keita-overgangen, der Liverpool fikk på plass signaturen rundt ett år før selve overgangen fra RB Leipzig, det er en tilsvarende struktur på avtalen Liverpool nå ønsker å selge inn til Dortmund.

Nå hevder Football-Insider at Liverpool og Bellingham har på plass en muntlig avtale, noe som i teorien åpner opp for en overgang allerede i januar.

LES OGSÅ: Griezmann-problemet vokser for Barcelona – kan gå glipp av 400 millioner

Snakk om å lysne opp hverdagen for Liverpool-supporterne, en Jude Bellingham i den røde drakta for de neste fem-ti sesongene vil bli helt rått! Vi sier definitivt ja takk til januar-overgang.