Martin Braithwaite

Det er ingen hemmelighet at Barcelona ikke ønsker Martin Braithwaite i stallen. Han ble ikke med på sommerturneen før seriestart og er heller ikke med å planene for denne sesongen. Såpass ille har det blitt at det danske fotballforbundet har uttrykt in misnøye med Barcelona og La Liga har fortalt de følger med hvordan spillerne behandles.

Svært tøffe forhandlinger

Barcelona har forsøkt å selge, låne ut, bytte og terminere kontrakten med Martin Braithwaite, men dansken som kommer fra en søkkrik familie har krevd en klekkelig kompensasjon for å avslutte avtalen nesten to år før tiden.

Les: Wesley Fofana blir verdens dyreste forsvarsspiller

Flere spanske medier skriver at en kansellering av Braithwaites kontrakt er nær, og partene ser også ut til å være enige om en økonomisk løsning.

Braithwaite har kontrakt ut 2024, og tidligere denne uken kom det frem at han krevde 50 millioner euro fra Barcelona for å avslutte samarbeidet tidlig, men nå melder media Todo Fichajes at en avtale på tre millioner euro er nådd og bare signering gjenstår.

Martin Braithwaite står dermed fritt til å finne en ny klubb. Mallorca meldes å ha det beste tilbudet for øyeblikket, selv om Celta Vigo angivelig også er inne i bildet.

LES: Arsenal sender klubbens dyreste spiller noensinne på lån

31 år gamle Braithwaite gjorde 57 kamper og 10 mål for FC Barcelona.