Erling Braut Haaland (foto: city, twitter)

2024 skal tydeligvis Real Madrid slå alle rekorder ved å hente årets andre og tredjeplass ballon d’or vinnere til klubben. Los Blancos planlegger for sommeren med å hente både Erling Braut Haaland og Kylian Mbappe.

Det vil ikke hentes inn noen store navn til Estadio Santiago Bernabeu i januar for å legge grunnen for neste sommer.

Les: Spilleren som Ole Gunnar Solskjær ble advart om ville få ham sparket, er fortsatt i Manchester United

AS skriver at Real Madrid har ikke endret planene sine angående Paris Saint-Germain-spissen, til tross for rykter om det motsatte og at de er frustrerte over all vinglingen til Mbappe. – Håpet er en gratis overgang neste sommer, men det kommer en vanvittig lønning som må dekkes inn.

Real Madrid med hensyn til Erling Braut Haaland må en som 200 millioner euro utkjøpsklausul aktiveres, noe de faktisk har penger til.

Diario AS har Real Madrid for øyeblikket 128 millioner euro tilgjengelig for å bruke på nye spillere, og ytterligere 265 millioner euro i finansiering for forsterkninger som skal frigis i 2024.

Les: Vil ha Roy Keane til toppjobb

Det tallet ville lette et bud på Haaland og dekke en prosentandel av respektive kontrakter for ham og Mbappe.

Imidlertid planlegger klubben også store reduksjoner i lønnsregningen, for å forbli i tråd med La Liga og UEFA FFP-reglene.

Real Madrid er for tiden litt over lønnsgrensen for 2025 på 70 % bruk, med 519 millioner euro av deres 712 millioner euro inntekt brukt på lønn, men det tallet er satt til å synke til 452 millioner euro på en 843 millioner euro inntekt. (9,885 milliarder kroner)

Det vil forbedre deres evne til å få inn to store nye spillere.